Fotbal Național

Dinamo s-a „predat” uşor la Focşani şi a amplificat regretul în rândul microbiştilor din Zăvoi după ce Vâlcea a ratat promovarea în Liga a II-a

152Vizualizari
CSM Focşani a fost cea de-a şasea echipă care a făcut saltul în Liga a II-a la finele acestui sezon. După 3-2 cu SCM Rm. Vâlcea (după prelungiri) – în semifinalele mini-turneului de baraj, formaţia din Vrancea a trecut în finală de Dinamo Bucureşti, cu 2-0. Gruparea antrenată de Călin Moldovan a fructificat astfel şansa de a disputa acasă ambele meciuri şi va juca din toamnă în eşalonul superior.
Având în vedere cât de uşor s-a „predat” Dinamo la Focşani, sâmbăta trecută, parcă s-a amplificat şi mai mult regretul în rândul microbiştilor vâlceni după ratarea promovării în Liga a II-a. Practic, SCM putea sărbători deja îndeplinirea obiectivului doar dacă ar fi câştigat în Vrancea! Iar asta deoarece echipa Ministerului de Interne a ajuns aici printr-o conjunctură cu totul favorabilă, fără a viza vreodată să ajungă mai sus. Dinamo ar fi fost victimă sigură şi în Zăvoi, la fel ca la Focşani!
Concluzia!? SCM Rm. Vâlcea a ratat o şansă URIAŞĂ de a evolua în Liga a II-a! Poate chiar mai mare decât cea din „dubla” cu AFC Câmpulung Muscel, o adversară care a tras totuşi tare pentru promovare!