Fotbal Național

Doar 5-6 jucători nu şi-au prelungit încă înţelegerile cu Viitorul Dăeşti. „Salariile rămân la fel, nu le creştem, nu le scădem!”

1.6KVizualizari
În momentul suspendării sezonului în Liga a III-a, Viitorul Dăeşti avea 24 de jucători în lot, potrivit afirmaţiilor lui George Popolan, fondatorul echipei de la Fedeleşoiu. Dintre aceştia, şase sunt definitiv ai grupării vâlcene, iar cu restul s-au purtat negocieri pentru prelungirea contractelor. Până în prezent, s-au rezolvat deja lucrurile în cazul a 12 dintre cei în cauză, discuţiile cu ceilalţi 5-6 fotbalişti urmând a se finaliza în curând.
„Am avut mulţi jucători care îşi încheiau contractele pe 30 iunie şi am demarat deja, de ceva timp, negocierile de prelungire a contractelor. Nu am avut probleme până în prezent, toţi cei cu care am discutat şi-au dat acordul pentru a continua la Dăeşti, în acest caz fiind vorba de vreo 10-12 jucători. Încă nu am vorbit însă cu toţi, dar nu cred că sunt probleme în acest sens. Din informaţiile pe care le avem, toţi vor rămâne la noi, nimeni nu va pleca, nu ştiu nimic despre aşa ceva. Mai sunt vreo 5-6 cu care încă nu am discutat, din pricina pandemiei de Covid-19 şi a restricţiilor care au fost. Nu ne-am întâlnit decât cu câte unul, pe rând, din când în când, cum am putut. Acesta a fost impedimentul, dar ne vom vedea acum cu toţi. Practic, vom avea la dispoziţie acelaşi nucleu de bază ca în sezonul trecut. În ceea ce priveşte salariile, acestea vor rămâne la fel, nu le creştem, nu le scădem”, ne-a declarat Popolan.