miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Național

Doi portari vâlceni, la aceeaşi echipă în Liga I: Laurenţiu Brănescu, coleg cu Robert Popa, la FC „U” Craiova!?

360Vizualizari
Potrivit site-ului liga2.ro, portarul Laurenţiu Brănescu (27 de ani) – care a retrogradat în Liga a II-a cu CSM Poli Iaşi, nu mai vrea să continue la echipa moldavă şi îşi negociază transferul la o altă grupare de pe prima scenă fotbalistică a ţării. Astfel, fostul goal-keeper de la CSM Rm. Vâlcea, care a fost vândut pentru 450 de mii de euro la Juventus Torino, în ianuarie 2011, se află foarte aproape să semneze cu FC „U” Craiova 1948.
Formaţia din Bănie a promovat chiar în această vară în Liga I şi l-a instalat ca antrenor principal pe Adrian Mutu. Din câte se pare, tocmai „Briliantul” este cel care şi-a doreşte în lot pe Laurenţiu Brănescu, pentru că acesta are deja experienţa unor confruntări din primul eşalon al ţării. Deşi mai are încă un an de contract cu CSM Poli Iaşi, vâlceanul poate să se transfere în altă parte în această vară, deoarece are o clauză prin care poate deveni jucător liber dacă fosta sa echipă va retrograda, ceea ce s-a şi întâmplat.
Aşa cum se cunoaşte, la clubul finanţat de Adrian Mititelu mai este legitimat şi tânărul portar vâlcean Robert Popa (18 ani). Acesta a fost integralist în majoritatea meciurilor pe care FC „U” Craiova 1948 le-a disputat în Liga a II-a. Robert Popa a absentat doar atunci când a fost accidentat.