miercuri, martie 3, 2021
Monden

Domino’s Pizza contribuie la dezvoltarea Râmnicului, investind puternic în sport şi tineret

3.38KVizualizari

Gigantul american Domino’s Pizza, care a sărbatorit, anul acesta, inaugurarea magazinului cu numărul 16.000, a intrat pe piaţa din România în 2010, când a deschis primul punct de lucru în Bucureşti, în sistem de franciză. În 2016, Domino’s Pizza a decis să îşi extindă reţeaua de restaurante specializate în livrări la domiciliu în mai multe oraşe, precum Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Braşov, Piteşti, Ploieşti şi Giurgiu. În acest moment, compania asigură peste 500 de locuri de muncă la nivel naţional.
În interviul pe care ni l-a oferit în exclusivitate, directorul Domino’s Pizza Rm. Vâlcea, a expus obiectivele de viitor ale companiei.

De ce aţi ales Râmnicul, pentru această investiţie?

• Am ales Râmnicul, pentru că am simţit că trebuie să aducem un beneficiu societăţii. Cunoaştem bine oraşul şi oamenii de aici. Ne implicăm în numeroase evenimente în calitate de sponsori. Vorbim aici de evenimente sportive şi şcolare sau de sponsorizarea directă a unor echipe sportive, cum ar fi cele de juniori, dar şi de amatori, de handbal, fotbal etc… De foarte multe ori, alegem să contribuim direct prin donații pentru cazuri sociale. Ne bucură faptul că am fost rapid contactaţi de mai multe asociaţii şi, fără nicio ezitare, am demarat îndată proiectele. Cele două obiective mari pe termen lung pe care le avem sunt crearea de noi instrumente pe piaţă, pentru reducerea migraţiei tinerilor vâlceni, dar şi susţinerea educaţiei pentru o dezvoltare financiară sănătoasă.

De ce Domino’s Pizza?

• Pentru că este mai mult decât un brand de pizza. Domino’s este un stil de viaţă. Nu este o pizzerie de cartier! Zilnic, peste 3,2 milioane de oameni din întreaga lume mănâncă la Domino’s! Este un superlativ în industria de catering. Mi se pare o realizare mai mult decât impresionantă și asta ne determină să facem performanţă şi aici.

Este acest brand la fel de apreciat şi în Valcea?

• Da, brandul este recunoscut, clienţii intră cu încredere, avem deja 10 ani de experienţă, iar oamenii simt asta. Mulţi dintre clienţii noi, care au încercat pizza în magazin, ne-au asociat cu un restaurant cu servire la mese, dar asta probabil din cauza spaţiului generos în care ne desfăşurăm activitatea. Domino’s este însă specializat în livrări la domiciliu. Dar, până la urma urmei, dacă ești cel mai mare livrator de pizza la nivel international, şi faci valuri pe piața din Spania, Anglia, Germania, alte ţări balcanice – ba chiar şi în patria pizzei, mă refer aici la Italia! – cu timpul, nimic nu va trece neobservat de români şi nici de vâlceni. Numele brandului apare des în presă, în social media…

Care e cel mai american lucru pe care l-ați păstrat în raport cu produsul livrat?

• Calitatea produsului! Faptul că nu acceptăm nici un fel de compromis atunci când vine vorba de ingredientele folosite, se vede! Aici mă refer la faptul că mozzarela folosită este 100 % naturală, conține doar grăsimi naturale, fără nici un adaos. Astfel, este un sortiment cu 30 % mai puțină grăsime decât în cazul sortimentelor folosite de către ceilalţi. Coca este făcută în fiecare zi de la zero și lăsată la dospit pentru ziua următoare. Și sosul e făcut de la zero! Nu folosim variante preambalate sau sosuri care rămân de pe o zi pe alta. În plus, pepperoni folosit este un sortiment care se maturează în 45 de zile, iar legumele noastre sunt proaspete atunci când ajung pe orice blat de pizza. Mai mult de atât, respectăm cu strictețe regulile HCCP. Nu folosim pizze congelate, prin urmare atenția acordată produselor folosite este dublă. Chiar triplă, deoarece brandul e supervizat în permanenta de catre DPI (Domino’s Pizza International). În judeţul nostru, Domino’s Pizza a intrat puternic pe piaţa de specialitate, atât datorită serviciilor de cea mai înaltă calitate, a produselor foarte bune, dar şi pentru că acest brand e activ permanent, mai ales în rândul tinerilor. Pe lângă diferitele sponsorizări ale unor competiţii, susţinem puternic tinerii, prin practicarea unui stil de viaţă sănătos şi, a sportului, în general.

Domino’s Pizza Rm. Vâlcea are sediul în cartierul Ostroveni, în zona CINA, lângă Podul de Fier, şi vă aşteaptă mereu cu cele mai bune oferte…