marți, octombrie 27, 2020
Handbal

Dorinţa lui Pera s-a împlinit: SCM Rm. Vâlcea a evitat o confruntare cu CSM Bucureşti în runda inaugurală a viitorului sezon

186Vizualizari

Înaintea tragerii la sorţi a „ţintarului” Ligii Florilor, antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera, ne-a spus, mai în glumă, mai în serios, că o singură dorinţă a avut: să nu înceapă, în niciun caz, cu un meci împotriva echipei CSM Bucureşti. În această situaţie, ultimele două campioane ale României ar fi fost nevoite să se dueleze de două ori la rând într-o singură săptămână: pe 25 august (în Supercupă) şi pe 31 august – 1 septembrie (când e programată runda inaugurală a Ligii Florilor).
„Sper să avem parte de o tragere la sorţi cât mai bună în campionat şi să nu întâlnim pe CSM Bucureşti, în runda inaugurală! Ar fi infernal să jucăm de două ori consecutiv împotriva acestei echipe. Bineînţeles însă că, indiferent care vor fi adversarele noastre la debut, tot va trebui să jucăm cu fiecare formaţie la un moment dat. Important e ca toate fetele să fie sănătoase şi într-o formă şi o dispoziţie de joc cât mai bună la startul viitorului sezon, pentru a avea din nou un început fast”, ne-a precizat Pera, referindu-se la noul sezon al Ligii Florilor.
Primul meci din Liga Florilor dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti va avea loc în etapa a 5-a, în Sala Traian, dar cele două mari rivale se vor mai întâlni în prealabil şi în Supercupa României, pe 25 august.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea