Handbal

Două dintre cele trei meciuri pe care SCM Rm. Vâlcea le va disputa la Bistriţa vor fi transmise în direct de TVR

215Vizualizari
Din fiecare dintre cele patru etape care vor avea loc în cadrul turneului Ligii Florilor de la Bistriţa, din perioada 26 aprilie – 1 mai, TVR (partenerul oficial al Federaţiei Române de Handbal) va transmite în direct câte două meciuri.
Printre echipele care vor putea fi văzute pe „sticlă” se numără şi SCM Rm. Vâlcea, care va fi televizată chiar de două ori. Prima oară, luni, 26 aprilie, de la ora 16.00, în partida cu SCM Craiova, care va putea fi urmărită LIVE pe TVR 2. Ulterior, elevele lui Florentin Pera vor fi transmise în direct – cum era normal! – şi în derbiul cu Minaur Baia Mare, programat sâmbătă, 1 mai, tot de la ora 16.00, dar pe TVR 1. Ambele meciuri vor avea loc în Sala Polivalentă din Bistriţa.
Cealaltă confruntare pe care Vâlcea o are programată de-a lungul acestui turneu, cu CSM Slatina (de marţi, 27 aprilie, ora 14.45), nu va fi însă televizată, dar va putea fi văzută pe aplicaţie frh.ro, contra sumei modice de 5 lei. Partida cu echipa antrentă de vâlceanca Victorina Bora va fi şi singura pe care SCM o va disputa în incinta sălii LPS din Bistriţa, nu în Sala Polivalentă.