Administrație

Două proiecte, de 32 de milioane de lei, pentru canalizare și asfaltare drumuri, depuse de primarul din Golești, Adrian Mitrache

1.09KVizualizari
În continuarea procesului de modernizare a infrastructurii localității Golești, primarul Adrian Mitrache a depus două proiecte pe Programul Național „Anghel Saligny”. Este vorba de asfaltarea a 8,7 kilometri de drumuri locale (valoarea investiției fiind de 15,6 milioane lei) și de înființarea sistemului de canalizare menajeră (17 milioane de lei).
„Din punctul meu de vedere, dar și al altor primari de comune, acest program trebuie destinat localităților mici, care nu sunt deloc eligibile pe programe europene. Dezvoltarea satului românesc se bazează mult pe „Anghel Saligny”. Nu mi se pare deloc normal ca și orașele să ceară finanțare de la Guvern. Localitățile urbane au alte oportunități de dezvoltare, cu fonduri de la Uniunea Europeană. Am văzut orașe mari care solicită zeci, chiar sute de milioane de euro prin „Anghel Saligny”. Cu acești bani, rezolvi problemele din câteva comune care se zbat să aibă drumuri asfaltate, apă și canalizare”, a explicat liberalul Adrian Mitrache, primarul localității Golești.