luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

Dragoş Muscalu a fugit de Revelion la Obârşia Lotrului. A coborât de la munte şi acum e gata de încă două mega-turnee!!!

1.33KVizualizari

Dragoş Muscalu, unul dintre cei mai buni organizatori de competiţii din Oltenia, a avut un Revelion special, la Restaurant OK, de la Obârşia Lotrului. El a lucrat în noaptea dintre ani, ca DJ, însă s-a şi distrat la maxim. Deşi se auzea la un moment dat că va rămâne cioban la oi, în vârf de munte, Dragoş a coborât, totuşi, la oraş, cu gânduri mari pentru anul 2020.
În curând, Muscalu va organiza două noi turnee puternice de minifotbal, unul de old boys, la Piteşti, pe 18 şi 19 ianuarie, la care va participa şi AC Milan, vicecampioana ediţiei trecute a acestei competiţii, iar un altul la Craiova (31 ianuarie – 2 februarie), la care vor lupta echipe de top din România. „După Cupa Smart Cup Vâlcea, care a fost un succes de nivel naţional, voi organiza alte turnee de anvergură. Anul acesta, am multe proiecte deosebite, despre care voi vorbi la timpul potrivit”, a explicat Dragoş Muscalu.