luni, ianuarie 18, 2021
Diverse

Drama lui Robert Dican: şi-a pierdut ambii părinţi în doar jumătate de an. „Tata s-a stins de durere, zilele trecute, după ce a aflat că mama nu mai este pe pământ!”

1.11KVizualizari

În luna ianuarie a acestui an, Robert Dican, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de afaceri din Vâlcea, proprietarul firmei Hispano Construct, şi-a pierdut mama, în vârstă de 81 de ani. De atunci, pentru a-l proteja, el a încercat să-i ascundă asta tatălui său, care era imobilizat la pat de aproape şase ani. În urmă cu câteva săptămâni, Robert l-a dus pe tatăl său la Cernişoara, pentru a revedea locurile atât de dragi lui, unde s-a născut şi a trăit toată viaţa.
„Eu l-am dus pe tata pe la barul meu din localitate, l-am plimbat prin diverse locuri şi am evitat să merg cu el acasă. El tot insista că vrea să meargă la casa lui, că vrea să revadă locul pe care nu îl mai văzuse de foarte mult timp… Bineînţeles, în cele din urmă, şi-a dat seama de ce s-a întâmplat, că mama nu mai era, cu toate că încercasem să-i spunem că ea este la spital, să se trateze. Durerea veştii că şi-a pierdut doamna care i-a fost alături o viaţă întreagă a fost prea grea pentru el. S-a stins la puţin timp după. În toată perioada cât nu şi-a văzut soţia, el o striga zilnic, să vină la el, voia să vorbească cu ea, să îi vadă privirea. Nu putea trăi deloc fără ea… Există o vorbă: doar când îţi pierzi părinţii, îţi dai seama cu adevărat de importanţa lor. După dispariţia lui, am avut impresia că sunt singur şi gol pe lume. Am avut o durere atât de mare în suflet, că parcă pica cerul pe mine…”, a mărturisit Robert Dican.