joi, decembrie 7, 2023
Monden

Duminica aceasta, Gheorghe Dumbravă îi invită pe toţi vâlcenii la Ziua Comunei Stoeneşti! Nu rataţi super-concertul susţinut de Roxana Nemeş!

1.38KVizualizari
La finele acestei săptămâni, la Stoeneşti, va avea loc cea de-a 6-a ediţie a Zilei Comunei, care se desfăşoară sub denumirea „Pe fir de borangic”, pentru faptul că în localitate există o familie (Niculescu), care se ocupă cu creşterea viermilor de mătase şi comercializarea produselor din mătase. „Duminică, 10 iulie, începând cu ora 13.00, Primăria şi Consiliul Local Stoeneşti vă invită la Festivalul «Pe fir de borangic» – ediţia a VI-a. Vă aşteptăm cu multe suprize!”, se spune în afişul de prezentare a evenimentului.

Aşa cum am mai anunţat, invitata principală a manifestării de duminică, 10 iulie, va fi Roxana Nemeş (FOTO – jos), una dintre cele mai sexy interprete de muzică pop, care va susţine, fără îndoială, un super-concert în localitatea administrată de Gheorghe Dumbravă. Pe de altă parte, şi iubitorii muzicii populare vor avea parte de solişti de top, iar în acest sens este vorba de Marian Medregoniu, Delia Barbu, Victoriţa Lăcătuşu, Ilie Dură, Ileana Lăceanu şi Nicolae Datcu. Ultimul dintre aceştia l-a impresionat deja pe primarul din Stoieneşti prin faptul că va dona unei case de copii remuneraţia pe care o va primi după concertul din week-end.

„După doi ani grei de pandemie, a venit momentul să revenim la normalitate, iar în acest sens Ziua Comunei Stoeneşti va fi cel mai bun prilej pentru a le oferi locuitorilor câteva ore frumoase de distracţie. Totodată, ca de obicei, îi invit la acest eveniment festiv şi pe alţi vâlceni. M-aş bucura enorm de mult ca la spectacolul pe care îl vom organiza să fie prezenţi, din nou, mii de oameni, la fel ca la ediţiile anterioare”, a subliniat primarul Gheorghe Dumbravă.