marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Diverse

Duminica aceasta, Memorialul „Lucă Truşcă”, la Under 15. Mario Niţă se implică intens pentru dezvoltarea fotbalului juvenil

631Vizualizari

Duminica aceasta, pe 15 decembrie, în sala de sport din oraşul Bălceşti, se va desfăşura Memorialul „Lucă Truşcă”, în onoarea fostului profesor din comuna Măciuca, o somitate în materie, care a contribuit enorm la dezvoltarea fotbalului juvenil. La această competiţie comemorativă, vor participa patru echipe de copii Under 15, de la Damila Măciuca, ACS ProSport Vâlcea, „Gib Mihăescu” Drăgăşani şi Viitorul Băbeni. „Toţi copiii vor intra în posesia câte unui premiu (medalii, diplome), iar în plus vor primi sandvişuri şi ape. Este o competiţie care şi-a propus să scoată în evidenţă importanţa pe care a avut-o Lucă Truşcă pentru comunitatea din Măciuca. Cu această ocazie, vreau să mulţumesc autorităţilor din Măciuca şi Bălceşti, pentru sprijinul oferit”, a spus Mario Niţă, antrenor la echipa Under 15 de la Damila Măciuca.
Acesta a mai precizat că, săptămâna viitoare, va merge cu trupa sa la Brezoi, pentru o altă competiţie amicală, care va reuni echipe importante din Vâlcea.