Diverse

Duminica aceasta, Nicolae Concioiu organizează o nouă ediţie a Zilei Comunei Guşoeni

145Vizualizari
La finele acestei săptămâni, duminică, 23 iunie, primarul Nicolae Concioiu va relua tradiţia organizării Zilei Comunei Guşoeni, întreruptă câţiva ani din cauza pandemiei de Covid-19. Ca de obicei, şi în 2024, evenimentul va coincide cu Rusaliile. Alesul PSD a pregătit un program variat pentru sărbătoarea localităţii, astfel că, pe lângă premierea cuplurilor de aur (cu 50 de ani de căsnicie) şi a tinerilor care împlinesc 18 ani, vor mai fi şi alte surprize. În plus, tot cu această ocazie, Nicolae Concioiu va inaugura şi noua sală de sport din comună.
„Ca de obicei, vom avea un program foarte încărcat la Ziua Comunei! Vom începe cu o sluijbă religioasă, iar cu acest prilej vom inaugura şi o capelă pe care am construit-o, care poartă hramul Sfântului Gheorghe. Apoi, va fi inaugurarea sălii de sport, după care, la festivitatea de deschidere a evenimentului, vom enumera celelalte investiţii importante ce se derulează în prezent în localitate. Evenimentul va continua cu premierea cuplurilor de aur, a tinerilor de 18 ani, a antreprenorilor, dar şi a unei persoane care şi-a riscat viaţa în Italia pentru a prinde un răufăcător. După aceea, toţi cei prezenţi vor fi invitaţi să petreacă până seara târziu alături de câţiva artişti populari îndrăgiţi. Manifestarea se va încheia cu un frumos foc de artificii”, a precizat Nicolae Concioiu.
„În privinţa spectacolului muzical, la Guşoeni vor cânta Rapsodia Vâlceană şi artiştii săi. Am intenţionat să aducem şi noi câţiva artişti de top la Ziua Comunei, dar nu am putut deoarece aceştia au tarife de mii de euro pe oră şi nu avem deocamdată posibilitatea să ne ridicăm la preţurile lor. I-am ales doar pe cei cu preţuri accesibile! Mai avem de muncă în comunitate, până ce vom ajunge la un nivel atât de înalt. Poate că pe viitor, în caz că vom primi şi sponsorizări pentru organizarea acţiunilor festive, ne vom gândi şi la nume mari. Oricum, chiar şi aşa, sunt convins că spectacolele de la Guşoeni vor fi foarte gustate de locuitori. Orchestra Rapsodia Vâlceană este alcătuită din lăutari de suflet, câţiva dintre ei fiind originari chiar din localitatea noastră. În plus, ei cântă foarte bine şi fac spectacol de fiecare dată, aşa că sunt convins că recitalurile lor vor fi foarte atractive pentru public”, a mai adăugat primarul din Guşoeni, Nicolae Concioiu.
Aşa cum am mai anunţat, exceptându-l pe Armand Cupăreanu, care n-a avut însă niciun rival la Diculeşti, Nicolae Concioiu a fost primarul cu cel mai mare procentaj la alegerile locale din 9 iunie (90,72 %).