Fotbal Diverse

Duminică fastă pentru juniorii U19 de la Viitorul Mateeşti! Cosmin Anghelescu jr. – hat-trick, Antonio Japin – patru pase de gol!

654Vizualizari
Juniorii Under 19 de la Viitorul Mateeşti au câştigat la pas meciul pe care l-au disputat în această după amiază, în deplasare, în fieful echipei CS Guşoeni. Tinerii jucători pregătiţi de Alex Cincă s-au impus cu scorul de 7-4 (după 4-1, la pauză) şi continuă lupta pentru o clasare în primele şase locuri în campionatul judeţean. În acest duel, Cosmin Anghelescu jr. a izbutit un hat-trick, celelalte patru goluri fiind semnate de Robert Sporeanu, Flavius Codin, Alexandru Negoi şi Mihai Butnărică. Deşi nu a marcat, o contribuţie importantă la succesul lejer de la Guşoeni a avut-o Antonio Japin, jucător readus în această iarnă de la Minerul Berbeşti, care a dat nu mai puţin de patru pase de gol.
În următoarea rundă din campionatul de juniori Under 19, Viitorul Mateeşti va primi, pe teren propriu, vizita Flacării Horezu. Echipa din Treapt e printre cele mai puternice de la acest nivel, dovadă fiind faptul că, în prezent, se află pe locul 3 în clasament. În aceste condiţii, meciul care va avea loc duminică, 30 aprilie, de la ora 17.00, se anunţă a fi unul extrem de greu pentru fotbaliştii din localitatea condusă de primarul Cosmin Anghelescu.