vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Județean

Duminica trecută, campioana Seriei Sud a Ligii a V-a, CS Şuşani, a fost premiată de Adrian Comănescu

640Vizualizari

Duminică, 30 iunie, s-a pus punct, oficial, sezonului 2018-2019 al fotbalului judeţean! În Seria Sud a Ligii a V-a, campioana era decisă încă din penultima etapă. Astfel, titlul a fost cucerit de CS Şuşani, care şi-a asigurat un avans de patru puncte faţă de principala rivală, Olteţul Zătreni, înaintea rundei finale. Formaţia reprezentată de Stelu Pietraru a disputat ultimul joc duminică, 30 iunie, la Drăgoeşti, împotriva echipei locale, Oltul, în faţa căreia a pierdut cu scorul de 4-0.
„Am abordat acest ultim meci mai mult cu gândul la vacanţă, mai ales şi în condiţiile în care aveam titlul asigurat. De altfel, patru titulari au plecat deja în concediu, iar lipsa lor s-a cunoscut pe teren. De aceea, am considerat ca la Drăgoeşti să evolueze şi băieţii care au jucat mai puţin în acest sezon. Dacă rezultatele din penultima etapă nu ne erau favorabile, cu siguranţă că altfel am fi abordat însă meciul de la Drăgoeşti. Oltul este o echipă frumoasă, care cred că putea fi mai sus în clasament”, ne-a precizat Stelu Pietraru, după ultima partidă din acest sezon.

Stelu Pietraru: „Pentru mine, titlul de campion e un vis devenit realitate!”

Imediat după meciul pierdut la Drăgoeşti, fotbaliştii de la CS Şuşani au intrat în posesia trofeului şi a medaliilor de campioni din partea AJF Vâlcea. Festivitatea de premiere a fost oficiată chiar de preşedintele forului fotbalistic judeţean, arbitrul de Liga I, Adrian Comănescu. „Cu acest prilej, mulţumesc domnului primar din Drăgoeşti, Gheorghe Melente, pentru buna organizare a festivităţii de premiere, dar şi preşedintelui AJF, Adi Comănescu, pentru premiere. Nu știu cum este pentru echipă, dar pentru mine acest titlu e un vis devenit realitate. Un vis realizat, după multe eforturi şi nopți nedormite, după multe trăiri la maximum ale meciurilor. Ca delegat – sau manager, cum îmi spun băieţii! – am fost trup şi suflet pentru echipă. Mulţi spun că fără mine nu am fi reuşit să câştigăm campionatul, dar nu este aşa. Mă bucur că am putut ajuta această echipă, dar titlul este al tuturor băieţilor”, a mai adăugat oficialul de la CS Şuşani.

Stelu Pietraru a trăit bucuria câştigării titlului şi alături de fiica sa, Ana Maria

„Pentru noi, urmează o binemeritată vacanță, după care vom face o analiză. Bineînțeles că ne dorim să jucăm în Liga a IV-a, iar în acest sens am discutat deja cu patru jucători, pentru a-i transfera la CS Șușani. În încheiere, ţin să mulțumesc şi domnului primar din Şuşani, autorităților locale din comuna Șușani, prcum şi lui Remus Marin (de la RMS Logistic), lui Costin Tudor şi lui Romică, oameni fără de care nu am fi reușit să fim pe locul 1. Sper ca, pe viitor, să mai aducem lângă echipă alţi câțiva sponsori, pentru a ne asigura bugetul pentru Liga a IV-a. Obiectivul nostru pentru primul sezon va fi acela de a evita retrogadarea”, a conchis Stelu Pietraru.
Oficialul de la CS Şuşani a împărtăşit bucuria câştigării titlului şi cu fiica sa, Ana Maria, care nu s-a mai dezlipit nici acasă de trofeul primit de la Adi Comănescu.