vineri, mai 7, 2021
Fotbal Județean

Dumitru Drăgănescu (Forestierul Romani): „Mă aștept ca, după ce se va vaccina o bună parte din populaţie, autoritățile să elimine testele de Covid-19. Altfel, fotbalul mic se va relua cu puține echipe”

128Vizualizari
Forestierul Romani s-a reunit de câteva ori în această primăvară, pentru antrenamente și meciuri-școală. Președintele Dumitru Drăgănescu spune însă că așteaptă ca autoritățile să-și dea acordul pentru ca fotbalul județean să se reia fără teste de Covid-19, care sunt o corvoadă pentru echipele mici. În caz contrar, Liga a VI-a va rămâne doar o amintire!
„În opinia mea, după ce numărul persoanelor care se vor vaccina va fi din ce în ce mai mare, ar trebui ca autoritățile să renunțe la testele anti-Covid-19, fie că e vorba de cele RT-PCR sau antigenice. În caz contrar, fotbalul mic nu se va putea relua decât cu foarte-foarte puține echipe, cele potente financiar. Restul nu vor avea bani să le susțină! Mă refer în principal la cele de la nivelul Ligii a VI-a, care vor rămâne în continuare pe tuşă. Consider că și conducătorii AJF ar trebui să se zbată mai mult pentru echipe. În speţă, să găsească soluții şi să le ajute pentru reluarea în bune condiții a competițiilor, cu cât mai multe participante, nu să-şi dorească să ia startul doar vreo 3-4. Pentru că de asta au fost aleşi în funcţii, să dezvolte fotbalul judeţean, nu să-l facă să dispară. Din păcate, șefii de la Stadionul «Municipal» așteaptă doar ordinele Federației, fără a face nimic în sprijinul asociaţiilor sportive din judeţ”, a subliniat Dumitru Drăgănescu, oficial la Forestierul Romani.