Administrație

Dumitru Pearcu, mesaj deosebit pentru locuitorii din Tomşani: „De 30 de ani, am cel mai frumos Crăciun. Vă mulţumesc din suflet!”

2.06KVizualizari

Dumitru Pearcu este unul dintre cei mai respectaţi şi harnici primari din judeţul Vâlcea. El a reuşit, printr-o bună gestionare a banului public, dar şi cu fonduri accesate pe programe europene şi guvernamentale, să modernizeze toate şcolile, grădiniţele şi căminele culturale, să asfalteze drumurile, să construiască zeci de poduri şi podeţe şi să ridice mult nivelul de trai al locuitorilor săi. Acum 30 de ani, adică, în 1989, chiar pe 25 decembrie, Pearcu devenea, pentru prima dată, primarul localităţii Tomşani. De atunci şi până în prezent, social-democratul a fost neîntrerupt la conducerea administraţiei publice locale, astfel că, la ora actuală, se numără printre cei mai longevivi primari din România.
„Din 1989 şi până acum, Crăciunul este mult mai frumos pentru mine. Este SPECIAL, chiar! Pentru asta, le mulţumesc din suflet locuitorilor din Tomşani, care au avut mereu încredere în mine şi mi-au acordat votul de încredere la toate alegerile locale de până acum. Am dat întotdeauna totul pentru comunitatea mea, iar cu ajutorul tututor colegilor din primărie am făcut din Tomşani o localitate foarte-foarte frumoasă. Încă o dată, ţin să mulţumesc din suflet membrilor comunităţii mele pentru cei 30 de ani deosebiţi în care le-am fost primar, prieten şi coleg”, a precizat primarul PSD din Tomşani, Dumitru Pearcu.