Administrație

Dumitru Pearcu și colegii din primărie vor continua să premieze elevii din Tomşani care obțin rezultate deosebite la școală

291Vizualizari
Dumitru Pearcu, de la Tomșani, este unul dintre cei mai longevivi primari din România, care, în luna decembrie, va face 31 de ani de când conduce administrația publică locală. De-a lungul anilor, el a investit enorm în modernizarea școlilor și grădinițelor, tocmai pentru a asigura generației tinere condiții optime de a învăța. Pe viitor, social-democratul vrea să recompenseze financiar pe toți elevii cu rezultate deosebite la școală, pentru a-i stimula să-și depășească performanțele.
„Sincer, am fost impresionat de Rareș Prodescu, elev al liceului Horezu și primul din Tomșani care a obținut media generală 10 la Bacalaureat. Este formidabil! Mereu am acordat o atenție deosebită celor care muncesc mult să-și îndeplinească visul. De aceea, împreună cu colegii mei din primărie, avem în plan să ne implicăm din ce în ce mai mult în stimularea financiară a elevilor. Așa ne arătăm respectul pentru toți elevii care dau totul pentru a fi în top! Nu doar asfaltarea drumurilor, construirea de poduri ori apa și canalizarea sunt importante într-o societate, ci și școlile și grădinițele. La Tomșani, avem profesori, învățători și educatori de calitate, care se implică mult în viitorul generației tinere. E normal să îi susținem cât de mult putem!”, a afirmat primarul PSD din Tomșani, Dumitru Pearcu.