luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Diverse

Dumitru Teleșpan e strict cu elevii săi: Cine vine de la mare ori e plecat în zone de risc, va lipsi două săptămâni de la antrenamente!

401Vizualizari
Dumitru Teleșpan are grijă ca toți juniorii B pe care îi antrenează la SCM Rm. Vâlcea să respecte normele privind răspândirea noului coronavirus. În acest sens, el a precizat că toți cei care se întorc de pe litoral ori din vacanțe din zone aglomerate, cu risc, nu au voie să revină la antrenamente mai devreme de două săptămâni.
„Ideea e că toți copiii au respectat aceste reguli, chiar dacă se spune că generația tânără e mai rebelă. Și ei vor să participe la antrenamente și știu că, dacă nu se protejează, au numai de pierdut. Noi luăm temperatura tuturor jucătorilor înainte de pregătire, îi rugăm să folosească dezinfectantul și să stea cât mai departe unul de altul. În ceea ce privește întrebarea când am putea juca primele amicale, asta depinde doar de noi. Totul stă în mâinile noastre! Dacă lumea se disciplinează mult și nu ignoră toate regulile, în maxim două luni putem reveni la treabă. Dacă nu, poate că și anul viitor va fi la fel”, a declarat Dumitru Teleșpan.