miercuri, martie 3, 2021
Fotbal Diverse

Dumitru Teleșpan îndeamnă la vaccinarea anti-COVID 19: “An de an, m-am vaccinat cu toată familia și contra gripei sezoniere”

302Vizualizari

Dumitru Teleșpan, antrenorul echipei de juniori-republicani de la SCM Rm. Vâlcea, pune pe seama lipsei corecte de informare toată panica din jurul vaccinării contra virusului COVID-19. El a mărturisit că este pro această campanie mondială, deoarece “e singura metodă de a reveni cât mai repede la viața normală”.

“Ideea e că românii nu se informează din surse corecte, specialiste, pe acest subiect și caută diverse informații pe net. De aici, și toată panica și haosul acesta cu privire la vaccinare. Eu m-am vaccinat cu toată familia an de an împotriva gripei sezoniere și, chiar dacă m-am îmbolnăvit, am făcut forme ușoare, care au trecut după două-trei zile. Nu am avut niciodată probleme grave! Trebuie să fim realiști că doar vaccinul ne scapă de această greutate care de apasă de aproape 1 an. Îmi doresc ca, anul acesta, să înceapă și competițiile de copii și juniori. 2020 a fost greu, plictisitor, mai ales că doar ne-am antrenat. Chiar și așa, am rămas surprins cât de mulți copii au venit să facă mișcare la stadion. Asta e un lucru bun, deoarece sportul înseamnă sănătate!”, a mărturisit Dumitru Teleșpan.