Fotbal Județean

După 10 ani de pauză, Dinamo 2007 ar putea reapărea în fotbalul județean. Laurențiu Mustățea a discutat cu Mircia Gutău să joace în Zăvoi…

968Vizualizari
În urmă cu 10 ani, Dinamo 2007 Rm. Vâlcea (una dintre cele mai puternice echipe din județ la vremea respectivă), se retrăgea din campionat. „Câinii” finanțați de Laurențiu Mustățea au reușit să joace două finale de Cupa României (ambele pierdute, cu Minerul Berbești și Damila Măciuca), dar și una de campionat, cu FC Ghecon Lăpușata – care, mai apoi, promova în Liga a III-a. Contactat telefonic, Laurențiu Mustățea a recunoscut că a făcut deja primele demersuri pentru a reînscrie echipa în campionat, dar, pentru moment, acesta a oferit foarte puține informații în acest sens. Din câte se pare, el ar fi avut o discuție și cu primarul Râmnicului, Mircia Gutău, pentru a putea juca pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi.
„Este doar o discuție în acest sens. Nu e nimic concret. Ideea e că dacă Viitorul Dăeşti va promova în Liga a II-a, atunci se va muta în Zăvoi și nu vom mai putea juca aici… Vreau un proiect nou! E clar că sunt multe de pus la punct, dar am experiența necesară. Dinamo 2007 a fost poate cea mai iubită echipă din Vâlcea la vremea respectivă. Din păcate, din cauza unora pe care i-am considerat prieteni, tot ce am construit prin muncă a fost distrus într-un timp foarte scurt. E ușor să faci rău… Mult mai greu e să faci bine! Voi reveni cu noi detalii despre proiectul nou”, a spus Laurențiu Mustățea.