duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Diverse

După ani buni, stadionul Brother’s Sport Hub (ex-FC Oltchim) poate găzdui, din nou, meciuri de Liga a III-a. Acesta a fost reomologat de FRF!

1.9KVizualizari
La ora actuală, Marius Voican, managerul de la Brother’s Pub şi Frigotech, e principalul dezvoltator vâlcean din domeniul sportiv. De aproape 1 an, el a investit sume importante de bani în modernizarea și dotarea fostei baze sportive FC Oltchim, care se numește, în prezent, Brothers Sport Hub. Astfel, a fost îmbunătățită suprafața de joc la stadionul mare, a fost amenajat un teren sintetic pentru minifotbal, dar și două terenuri de tenis de câmp. Iar proiectul de dezvoltare va continua, cu finanțare europeană.

De curând, după ani buni, Marius Voican a reușit să obțină aprobare de la FRF şi pentru găzduirea meciurilor de Liga a III-a. „Comisia de Omologare ne-a dat avizul favorabil pentru stadion. Aș dori să mulțumesc, cu acest prilej, președintelui AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, care m-a ajutat să fac toate demersurile necesare în acest sens. Nu mă voi opri cu investițiile la complexul sportiv, care, în maxim doi ani, va fi de vis. Mă bucur că am putut face ceva foarte frumos la unul dintre stadioanele de tradiție din Rm. Vâlcea, care nu mai fusese modernizat de ani buni. Așa cum am mai spus, am încercat să combin sportul cu relaxarea, de aceea, am amenajat și o terasă, plus un mic spațiu de joacă pentru copii”, a precizat Marius Voican.