Diverse

După ani de experiență și numeroase aprecieri, Paradis a deschis prima cofetărie. Așa cum era de așteptat, a avut un succes de top!

5.74KVizualizari

Paradis este, de peste 20 de ani, un brand de top în ceea ce privește organizarea evenimentelor de orice gen. De la nunți, botezuri, aniversări, zile onomastice, team-building-uri, întruniri de afaceri și nu numai – cele patru săli din portofoliul companiei (Events, Resort, Noblesse și Royal) au reușit să îndeplinească mereu și cele mai înalte standarde. Astăzi, 22 februarie, conducerea companiei a debutat, oficial, și de piața “dulce” din Rm. Vâlcea. Adică, și-a deschis prima cofetărie, “Delice by Paradis”, pe Bulevardul Tineretului, vizavi de Poșta Ostroveni.

Și, încă din prima oră de la inaugurare, zeci de persoane au trecut pragul universului multicolor de deserturi, care mai de care mai aromate și apetisante. Mai multe detalii despre acest eveniment mult așteptat ne-au fost oferite chiar de către familia Niță, fondatoarea brandului de succes Paradis.

Laboratorul nostru de prăjituri a fost deschis încă din anul 2010, însă a funcționat doar la sediul central, de la Râureni.  Până acum, nu am avut o cofetărie propriu-zisă, în oraș. Laboratorul de deserturi a fost înființat, inițial, la solicitările numeroase ale clienților noștri, care își organizau diverse evenimente la noi… Și a prins atât de bine, încât toți cei care gustau prăjiturile veneau apoi să comande și pentru acasă. Asta ne-a bucurat enorm, deoarece, așa cum se știe deja, Paradis a urmărit mereu să satisfacă și cele mai exigente cerințe și să le ofere tuturor încredere și calitate. Prin urmare, după o experiență destul de îndelungată, am decis să deschidem prima cofetărie, în cartierul Ostroveni, vizavi de poștă. Avem zeci de tipuri de prăjituri, de la Amandine, Savarine și Eclere, până la cele tip Oreo, Snickers, Bounty și nu numai. Am ținut mereu cont de părerile clienților. Astfel, dacă o prăjitură cu o compoziție anume, solicitată de un client al nostru, este interesantă, în ceea ce privește gustul și aspectul, o prindem rapid în portofoliul nostru de comenzi. Până la urmă, Paradis a urmărit, dintotdeauna, să interacționeze direct cu toată lumea. Cofetăria „Delice by Paradis” se bazează pe ingrediente naturale. Nu folosim prafuri, pentru că ne dorim ca prăjiturile noastre să fie consumate de la cei mici, la cei mai mari, fără nicio problemă. Am pus accent pe calitate și, totodată, să oferim un preț cât mai mult. Bineînțeles, în spatele acestui laborator de dulciuri, există o echipă profesionistă, fără care nu poate exista această magie.  Sunt artiștii care merită tot respectul nostru!”, a precizat conducerea companiei Paradis.

Important de precizat că, la Cofetăria „Delice by Paradis”, din cartierul Ostroveni, pot fi făcute și comenzi și pentru diverse evenimente private. Însă, cu siguranță, toți vor avea o misiune deosebit de grea: prăjiturile sunt WOW și e foarte greu de ales… Vă puteți da singuri seama din imaginile alăturate!