Monden

După ce a inventat pizza desert, unică în România, Lucian Avram anunță și alte surprize pentru clienții Brother’s Pub

435Vizualizari
Lucian Avram rămâne unul dintre cei mai de succes pizzeri, artistul care face magie în bucătăria de la Brother’s Pub. Anul viitor, el va participa la Campionatul Mondial de la Parma (Italia), unde pizzeri din întreaga lume își vor demonstra măiestria la mai multe probe. Lucian Avram a inventat o pizza inedit în România – desert – care a prins destul de bine printre clienții cu gusturi dulci. Făcută dintr-un aluat cu ciocolată pe margine și fulgi de ciocolată în blat, această pizza are pe deasupra vanilie și căpșune.

“Încerc mereu să vin cu ceva nou pentru clienți. Obiectivul meu e acela de a participa la Campionatul Mondial din Italia. Până atunci, voi merge la mai multe cursuri de perfecționare, cu pizzeri renumiți. Anul viitor, în România, va fi organizat și Campionatul Național, care va avea rol de calificare la Mondiale. În 2020, au fost peste 800 de participanți. Locurile 1, 2 și 3 vor merge la competiția mondială. Am în plan să particip la Brăila și Suceava, la câteva masterclass-uri. Mai vreau să fac o pizza fără gluten, destinată persoanelor alergice. Pentru asta, e nevoie de un cuptor special. Am deja două pizza marcă proprie, cu mușchi de vită rafinat, afumat și gorgonzolla, care, de asemenea, au fost primite foarte bine. Bineînțeles, voi pregăti și alte surprize pe parcurs”, a anunțat Lucian Avram.