Administrație

După ce a modernizat stadionul de fotbal, primarul Nicolae Sima le va oferi tinerilor o nouă investiţie utilă: un teren sintetic de sport

869Vizualizari
Ca primar al comunei Sălătrucel, Nicolae Sima şi-a îndreptat atenţia către tineri, cărora le-a oferit condiţii excelente de a face sport. În 2016, la puţin timp după ce a fost ales în funcţie, social-democratul a înfiinţat echipa de fotbal Alutus Sălătrucel, care a generat o emulaţie fantastică în localitate în rândul celor tineri. În vara anului 2019, trupa antrenată de Adrian Drăghici a făcut saltul de la „Onoare” în Liga a IV-a, unde a avut evoluţii de senzaţie în tur, până în momentul când campionatul s-a întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19. Încă din primul an de mandat, primarul Nicolae Sima a demarat şi o serie de lucrări de modernizare a stadionului, care a fost ridicat la standardele Ligii a IV-a şi a fost omologat de AJF pentru a putea fi organizate meciuri de fotbal.
După investiţiile pe care le-a realizat la stadionul din Sălătrucel, pe care l-a racordat şi la reţeaua de alimentare cu apă, după care a cumpărat un vestiar tip container, pentru gazde, oaspeţi şi arbitri (cu 22 de mii de lei), social-democratul are un nou proiect pentru tineri. Este vorba de construirea în localitate a unui teren sintetic de dimensiuni reduse. „Am ajuns la concluzia că amenajarea unui sintetic ar fi o investiţie foarte utilă în localitate şi am făcut deja primele demersuri pentru a găsi sursa de finanţare. Dacă tinerii nu mai pot să joace fotbal, deocamdată, într-un cadru organizat, măcar s-o facă în timpul liber, pe un teren modern!”, a subliniat primarul PSD din Sălătrucel, Nicolae Sima, care va candida, pe 27 septembrie, pentru un nou mandat.