sâmbătă, aprilie 13, 2024
Handbal

După cinci luni, ucraineanca Iryna Glibko a revenit în Liga Campionilor şi a marcat trei goluri

1.63KVizualizari
Iryna Glibko a absentat o lungă perioadă de pe teren (aproape cinci luni), din cauza unei probleme medicale grave. Ea a fost utilizată pentru prima oară în 2020 chiar în derbiul cu CSM Bucureşti, din Liga Florilor, din 18 februarie (pe care SCM Rm. Vâlcea l-a pierdut cu 27-22), când a jucat doar câteva minute, fără a înscrie vreun gol. Ucraineanca a regăsit drumul spre buturile adverse pe 23 februarie, când a marcat de trei ori în victoria lejeră pe care echipa antrenată de Florentin Pera a obţinut-o în faţa formaţiei CSM Galaţi (33-20).
Aşa cum era de aşteptat, Iryna Glibko a intrat pe teren şi în meciul cu CSM Bucureşti, din Liga Campionilor, care a avut loc week-end-ul trecut, în Sala Traian, când a înscris, din nou, 3 goluri. Suporterii vâlceni au apreciat evoluţia „stranierei”, iar imediat după partidă le-au cerut oficialilor de la SCM s-o păstreze în lot şi pentru sezonul viitor.
În ediţia actuală din competiţia supremă din Europa, ucraineanca mai are alte 6 „boabe” în cont, în condiţiile în care şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor toamna trecută, când a punctat tot de câte trei ori în partidele pierdute de SCM Rm. Vâlcea cu Brest Bretagne (21-28) şi CSKA Moscova (20-30), pe care elevele lui Florentin Pera le-au disputat în deplasare.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea