luni, martie 8, 2021
Fotbal Județean

După două remize, AS Şirineasa 2019 speră la prima victorie din acest sezon în meciul din week-end, cu Olteţu Bălceşti 2014

233Vizualizari

AS Şirineasa 2019 a avut un start în trombă în noul sezon competiţional, prin victoria categorică obţinută în faţa formaţiei Zorile Scundu (7-0), în turul 1 al Cupei României. În Liga a V-a, însă, lucrurile nu stau deloc atât de bine, deoarece fotbaliştii din localitatea administrată de primarul Ion Streinu „n-au spart încă gheaţa” în primele două runde, în care şi-au trecut în cont doar două remize. În runda inaugurală din Seria Est, AS Şirineasa 2019 a încheiat la egalitate meciul-revanşă cu Zorile Scundu (1-1), unicul gol fiind înscris de Cosmin Streinu, acelaşi scor consemnându-se şi week-end-ul trecut, în deplasare, cu AS Creţeni, unde a punctat Andrei Croitoru.

Fotbaliştii primarului Ion Streinu au condus cu 1-0 atât cu Scundu, cât şi cu Creţeni

Daniel Băcanu, jucător şi oficial AS Şirineasa 2019: „Ne-am avântat puţin după meciul din Cupa României, cu Zorile Scundu, acel 7-0, dar se pare că nu suntem foarte străluciţi. Dar nu disperăm după aceste două egaluri, deoarece nu avem niciun obiectiv. E foarte greu ca echipă nou-înfiinţată şi e bine că nu avem nicio presiune deasupra capului, nu suntem deloc forţaţi să obţinem rezultate favorabile peste noapte. Din păcate, ratăm foarte-foarte mult, iar asta ne cam costă! Duminica trecută, la Creţeni, am deschis scorul în prima repriză, iar gazdele ne-au egalat după pauză. Pe final, am avut o grămadă de ocazii de a tranşa meciul în favoarea noastră, dar n-am frucificat niciuna! Puteam să câştigăm! Am condus şi cu Zorile Scundu, dar am fost egalaţi până în pauză: la o lovitură liberă de la vreo 35 de metri, adversarul a vrut să centreze, iar mingea s-a dus în vinclu. Deosebirea dintre cele două meciuri e că acum, cu AS Creţeni, am avut însă mai multe ocazii, dar am ratat în continuu. Asta e, trebuie să mergem înainte!”.

După două remize la rând, AS Şirineasa 2019 va juca, etapa viitoare, pe teren propriu, cu Olteţu Bălceşti 2014, când Daniel Băcanu, Cosmin Streinu & Co. speră să obţină prima victorie din actualul sezon al Ligii a V-a. Apoi, echipa primarului Ion Streinu va evolua în deplasare, la Luceafărul Pesceana.

Daniel Băcanu, jucător şi oficial AS Şirineasa 2019: „Bălceşti e o echipă bunicică, chiar dacă a pierdut week-end-ul trecut, acasă, cu Ştiinţa Roşiile, aşa că vom avea un meci greu”.