Monden

După handbalista Cristina Florică, și cântăreața Elena Cuculici vrea să construiască o sală mare de festivități, dar şi o pensiune, la Crețeni

468Vizualizari
În urmă cu un an și jumătate, handbalista Cristina Florică inaugura sala de evenimente  Galla Events, chiar în localitatea de origine, Crețeni. Din informațiile noastre, în viitorul apropiat, şi frumoasa cântăreață de muzică populară Elena Cuculici vrea să realizeze o investiție amplă în acest domeniu. Este vorba de o pensiune și o sală luxoasă pentru nunți, botezuri și alte evenimente, planificată în zona Gabera. În plus, solista ar avea în plan să realizeze și un complex de agrement, cu ATV-uri și alte posibilități de relaxare.
La Crețeni, primarul Constantin Catrina a făcut deja primele demersuri pentru a dezvolta din punct de vedere turistic localitatea sa. După mai multe discuții cu proprietarul cramei Avincis, se intenționează amenajarea Drumului Vinului, care să pună tot mai mult în evidență și să includă în circuitul turistic şi zona Drăgășani – Crețeni. Pe de altă parte, şi proprietarii vinurilor Negrini vor să-și dezvolta afacerea, prin construirea unor bungalow-uri rustice, cu o capacitate de 20 de spații de cazare.