sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

După Moş Nicolae, şi Moş Crăciun îi va vizita pe copiii din Vaideeni. „E minunat să vezi bucuria din ochii celor mici când îşi primesc cadourile!”

1.85KVizualizari

La Vaideeni, primarul Daniel Băluţă a pregătit 500 de cadouri pentru finalul anului. Dintre acestea, 380 vor fi acordate elevilor (în calcul fiind incluşi şi cei de grădiniţă), iar 89 pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Celelalte pachete vor fi pentru angajaţii primăriei, consilierii locali, membrii ansamblului folcloric „Fluieraşii”, dar şi pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora. Toate darurile vor fi oferite cu prilejul unei serbări care va avea loc în a doua zi de Crăciun, la căminul cultural „Vartolomei Todeci”, din Vaideeni.
„Consiliul Local a decis ca fiecare copil înscris la şcoală să primească de Crăciun câte o pungă plină cu cadouri de sărbători. Cei mici au fost răsplătiţi şi de Moş Nicolae, vinerea trecută, atunci când le-am transmis că dacă vor fi cuminţi vor fi vizitaţi ulterior şi de Moş Crăciun. Pentru aceste acţiuni, suntem sprijiniţi de partenerii noştri din proiectul HOPE – de incluziune socială, precum şi de Asociaţia Umanitară «Romaniţa», din Craiova. Sunt foarte fericit că am reuşit, graţie acestor oameni, să aducem bucurie în sufletele copiilor de Sf. Nicolae, la fel cum se va întâmpla şi de Crăciun. Sunt nişte gesturi frumoase! Sunt inegalabile lumina pe o care o vezi în ochii celor mici când primesc cadourile, bucuria, sinceritatea şi emoţiile că le-a trimis Moşul nişte daruri, când caută în pacheţele să vadă ce au primit. Sunt momente magice, iar în fiecare an sentimentul este extraordinar şi nu poate fi comparat cu nimic. Bucuria e enormă până la o anumită vârstă, iar copiii trăiesc la maximum aceste momente. Şi în 2019, cei mici au fost foarte cuminţi şi merită din plin cadourile noastre, aşa că cei doi Moşi vor foarte încărcaţi. În total, va fi vorba de 500 de daruri, pentru copii, vârstnici, persoane cu handicap şi însoţitorii acestora, dar şi pentru fluieraşii din ansamblul folcloric, ca să simtă toţi că vin sărbătorile”, a subliniat primarul PSD din Vaideeni, Daniel Băluţă.