marți, martie 2, 2021
Administrație

După numeroase sesizări ale cititorilor Tribuna Vâlceană, Primăria Râmnicului a început și modernizarea terenului de sport de lângă Grădinița 2 Ostroveni

453Vizualizari
De câteva luni bune, tinerii din zonele Pizza Bar (blocul A9) – Maidan – DSV au făcut apel, prin intermediul ziarului nostru, pentru modernizarea terenului de sport de lângă Grădiniţa 2 Ostroveni, care se afla într-o stare deplorabilă, acesta fiind impropriu pentru desfășurarea unor activități în aer liber. Azi, Primăria Râmnicului a anunțat, printr-un comunicat, că a demarat, în sfârşit, lucrările de reabilitare a respectivei baze sportive, precum și a altor obiective din zonă.

„Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul Direcţiei Administrarea Domeniului Public, desfăşoară mai multe lucrări de amenajare în vecinătatea Grădiniţei Ostroveni 2. Pe parcursul mai multor zile au fost făcute asfaltări pe alei şi în parcări – cu folosirea a aproape 400 de tone de asfalt, s-au demontat gardurile care prezentau pericol de prăbuşire şi s-a aşternut pământ în curtea grădiniţei în vederea plantării de flori. De asemenea, s-a demarat refacerea terenului de sport de aici prin decopertarea betonului ce urmează să fie înlocuit cu strat granuloflex. Recent, tot în preajma respectivei unităţi preşcolare, s-a finalizat un loc de joacă şi un mic parc destinat relaxării locuitorilor din zonă”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.