vineri, februarie 26, 2021
Fotbal Național

După Pătulea şi Bărbuţi, Viitorul Dăeşti a mai luat un jucător. Acesta a trecut şi pe la Flacăra Horezu!!!

932Vizualizari

Până acum, Viitorul Dăeşti are trei jucători noi în lot. Este vorba de George Pătulea (de la clubul de juniori al Universităţii Craiova), Adrian Bărbuţi (ex-CSM Slatina) şi, mai nou, Ştefan Covalschi. Acesta din urmă are 24 de ani, este fundaş stânga, iar până în prezent a evoluat la echipe precum ACS Poli Timişoara, CS Afumaţi şi Flacăra Horezu. Culmea, de formaţia din Treapt s-a despărţit chiar iarna aceasta!
Tot ca noutate pentru retur, antrenorii Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă îl vor mai avea la dispoziţie şi pe fundaşul central Mihai Deaconescu, fiul antrenorului Marian Deaconescu (de la Flacăra Horezu). „Miţă” a semnat cu Viitorul Dăeşti încă din toamna trecută, dar n-a putut evolua pentru gruparea de la Fedeleşoiu din pricina unor probleme legate de transferul de la FC România (formaţie care activează într-o ligă inferioară din Marea Britanie).

Echipa lui George Popolan a triumfat în amicalul cu Pandurii Tg. Jiu

În altă ordine de idei, săptămâna aceasta, echipa reprezentată de George Popolan şi Ciprian Olaru a avut programat cel de-al doilea meci amical din perioada de pregătire de iarnă. Dăeştenii au jucat în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, unde au câştigat cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Florin Costea şi George Neacşu. La scorul de 1-1, în mintul 29, gazdele au irosit o lovitură de la 11 metri. În prima partidă amicală, desfăşurată week-end-ul trecut, fotbaliştii de la Fedeleşoiu s-au impus cu 6-0 în faţa echipei Lotru Brezoi (Liga a IV-a).