vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

După plecarea lui Robert Popa în Trivale, Flacăra Horezu aduce un nou portar: Dragoş Constantinescu (29 de ani)

1.48KVizualizari

Flacăra Horezu a rămas complet descoperită pe postul de portar după ce Florin Matache şi Robert Popa au ales să-şi continue activitatea în Liga a II-a, la Turris Tr. Măgurele şi FC Argeş Piteşti. Oficialii din Treapt nu-l mai au la dispoziţie decât pe Denis Vlădoi, aşa că încearcă să se mişte rapid, pentru a integra în lot încă un portar cu experienţă. Prima soluţie găsită de Adi Popa este Dragoş Constantinescu (29 de ani), un goal-keeper care a mai trecut pe la Pandurii II Tg. Jiu, ACS Poli Timişoara 2, Fortuna Covaci (pentru care a evoluat şi în Liga a II-a, în urmă cu aproape un deceniu), Internaţional Băleşti şi Petrolul Bustuchin (unde a fost căpitan de echipă).

Noua achiziţie a echipei din Treapt a eliminat Posada Perişani din Cupa României

În ultima perioadă, acesta a bifat însă mai multe apariţii în competiţiile de… minifotbal, unde a cucerit, în dese rânduri, titlul de cel mai bun portar la turneelor la care a participat. Ultimul trofeu: Cupa Porcului (!), ediţia a 9-a, în decembrie 2018, când echipa sa, Ştiinţa Celei, a câştigat la penaltiuri meciul cu ISU Gorj (5-3), după 2-2 în timpul regulamentar de joc, la echipa adversă evoluând şi Dorin Hârşu, fost portar la Minerul Costeşti.
„Dragoş Constantinescu are 29 de ani, este un portar de mare experienţă, care sunt sigur că ne va ajuta foarte mult. El a evoluat la Poli 2 Timişoara şi a jucat cândva şi la Fortuna Covaci, în Liga a II-a. Ca şi în sezonul trecut, vom merge pe un portar cu experienţă şi pe doi tineri. Astfel, alături de Denis Vlădoi, vom mai semna cu încă un junior bun, cu care suntem în discuţii în această perioadă”, a subliniat Adi Popa.

Dragoş Constantinescu, „piază rea” pentru Posada Perişani, în Cupa României

Demn de menţionat este faptul că, pe 14 septembrie 2016, Dragoş Constantinescu a fost uul dintre eroii echipei Internaţional Băleşti, în meciul din turul III al Cupei României, cu Posada Perişani. În minutul 90, la scorul de 1-0 pentru vâlceni, noua achiziţie a echipei din Treapt a ieşit în atac în careul Posadei şi a scos un penalti, fiind faultat de un fundaş. Gorjenii au restabilit astfel egalitatea şi s-au impus apoi la penaltiuri, cu 6-5.