joi, februarie 29, 2024
Handbal

După restanţa Craiova – Baia Mare, SCM Rm. Vâlcea şi-a aflat adversara din sferturile Cupa României. Este vorba de… Vezi programul meciurilor!

408Vizualizari
Vineri, 15 aprilie, a avut loc ultimul meci din cadrul optimilor Cupei României la handbal feminin, dintre SCM Craiova şi Minaur Baia Mare. Partida s-a încheiat cu victoria lejeră a echipei din Maramureş, cu scorul de 24-19 (după 12-9, la pauză). Duelul trebuia să aibă loc pe 23 martie, dar a fost amânat la solicitarea vicecampioanei en-titre, care a disputat, în acea perioadă, cele două meciuri cu formaţia norvegiană Sola HK, din sferturile Ligii Europene, care i-au adus calificarea în „careul de aşi” al celei de-a doua competiţii inter-cluburi de pe continent.
Graţie succesului obţinut în acest week-end, în Bănie, Cristina Laslo & Co. o vor înfrunta mai departe pe SCM Rm. Vâlcea, în sferturi, într-un duel care va avea loc în Sala Traian – spre norocul echipei antrenate de norvegianul Bent Dahl! – ceea ce înseamnă că formaţia noastră va porni ca favorită, având în vedere că va dispune de avantajul terenului propriu. Partidele din următoarea etapă a Cupei României nu vor mai avea loc pe 26/27 aprilie (aşa cum se anunţase iniţial), ci pe 3 mai (conform site-ului FRH).
Formaţia din Maramureş şi SCM Rm. Vâlcea se vor reîntâlni ulterior, pe 7 mai, în etapa a 23-a din Liga Florilor, de această dată meciul urmând a avea loc la Baia Mare. Aşa cum se cunoaşte, duelul din turul campionatului, disputat în Sala Traian, a fost unul extrem de spectaculos şi cu dese răsturnări de scor, victoria revenind până la urmă elevelor lui Bent Dahl, la limită, cu 33-32.

HANDBAL FEMININ • CUPA ROMÂNIEI

Optimi de finală (restanţă)

Vineri, 15 aprilie
SCM CRAIOVA – MINAUR BAIA MARE 19-24 ( 9-12)

Sferturi de finală

Marţi, 3 mai
RAPID BUCUREŞTI – SCM GLORIA BUZĂU *) (16.00)
*) în direct pe TVR 2
CSM GALAŢI – MĂGURA CISNĂDIE
SCM RM. VÂLCEA – MINAUR BAIA MARE
GLORIA 2018 BISTRIŢA-NĂSĂUD – CSM BUCUREŞTI
• Zilele şi orele de disputare ale tuturor meciurilor vor fi stabilite în perioada următoare.