miercuri, iulie 28, 2021
Politică

După tentativa de puci de la Vâlcea, contra lui Andrei Gheorghiu, conducerea națională USR s-a autosesizat. Ce urmează?!

388Vizualizari
Andrei Gheorghiu a reușit să construiască de la zero USR Vâlcea, iar, în urmă cu 5 ani, a fost foarte aproape de a ajunge în Parlamentul României, printr-o muncă titanică depusă în teren. Zilele trecute, el a participat, din nou, simplu și elegant, la ședința privind stabilirea președintelui filialei pentru următorul mandat. Pe rețelele de socializare, cu scopul implicit de a fi denigrat, au curs masiv acuzații la adresa lui, cum că ar fi slab, că e „mâna lui Gutău”, că USR are nevoie de un nou lider.
Însă, în cele din urmă, chiar și cei mai pesimiști nu s-ar fi așteptat ca Andrei Gheorghiu să câștige alegerile din interiorul partidului cu un scor zdrobitor: 94 la sută. Mai ales că a bubuit informația, printre cei cu drept de vot, că trebuie dat urgent jos… Iar asta spune totul!
Ideea e că, după aceste alegeri, a intrat rapid pe fir şi conducerea centrală a USR, care ar fi fost informată că mai mulți membri din Vâlcea ar fi fost momiți cu anumite avantaje, ca să nu-l mai voteze pe Andrei Gheorghiu. Gurile rele spun că puciul ar fi fost organizat tocmai de principalii săi adversari, în Consiliul Local Rm. Vâlcea, care au promis job-uri, purcei și alte avantaje neortodoxe.
Din câte se pare, se va lăsa cu un val de demiteri în partid, mai ales că „USR nu va fi niciodată al PNL, PSD ori al altui partid, ci trebuie să devină un partid disciplinat, care să respecte doleanțele cetățenilor, un partid care nu trebuie să se bazeze pe indivizi care au interese ascunse”.
Vom reveni cu noi informații incendiare în zilele care urmează! Se anunță un scandal uriaș în interiorul Alianței pentru Râmnic!