marți, martie 2, 2021
Fotbal Național

După Viitorul Dăeşti, Minerul Costeşti are o nouă misiune imposibilă: Viitorul Şelimbăr

264Vizualizari

• meciul se dispută vineri, 18 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Avrig

Sâmbătă, 12 septembrie, Minerul Costeşti a debutat cu stângul în noul sezon al Ligii a III-a, după ce a pierdut, cu scorul de 2-0, meciul cu Viitorul Dăeşti, care a avut loc pe stadionul din Zăvoi. Pentru echipa antrenată de Dan Bărbuţ, Ovidiu Creangă şi Marius Vlădoi, acesta a fost cel de-al doilea eşec în decursul a patru zile în faţa rivalei din judeţ, după înfrângerea categorică de miercuri, 9 septembrie, din turul 1 al Cupei României (0-5).

Vedeta Alex Curtean (33 de ani) a fost eliminat în meciul cu CSM Deva şi nu va putea evolua împotriva vâlcenilor

În cea de-a doua rundă a Ligii a III-a, fotbaliştii din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu vor evolua în deplasare, împotriva formaţiei sibiene Viitorul Şelimbăr, unde vor avea, din nou, o misiune imposibilă.

În etapa inaugurală, jucătorii pregătiţi de Florin Maxim s-au impus în deplasare, cu 2-1, în fieful echipei CSM Deva (care e antrenată de Ştefan Nanu). Golurile învingătorilor au fost marcate de Adrian Cîrstean (scăriţă, în prima repriză) şi Alexandru Curtean (şut de la 20 de metri, după pauză). Ultimul dintre aceştia e vedeta formaţiei sibiene, din moment ce a evoluat ani buni la cel mai înalt nivel, pentru Gaz Metan Mediaş, Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. Din fericire pentru „ortaci”, experimentatul fotbalist, ajuns acum la 33 de ani, nu va putea juca în acest week-end, deoarece a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, în meciul de la Deva. Alex Curtean a încasat cel de-al doilea avertisment chiar în prelungiri.
Meciul dintre Viitorul Şelimbăr şi Minerul Costeşti va avea loc vineri, 18 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Avrig.
Sursă foto: Facebook Viitorul Şelimbăr