vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

E foame mare de bani în Liga a III-a! Cele trei echipe din Vâlcea așteaptă ajutorul financiar promis de Consiliul Judeţean!

267Vizualizari

• în prima fază, Constantin Rădulescu le va repartiza câte 100 de mii de lei

Zilele trecute, conducerea Consiliului Județean Vâlcea a anunțat că, în primă fază, va repartiza câte 100 de mii de lei pentru fiecare dintre cele trei echipe de Liga a III-a: Viitorul Dăești, Flacăra Horezu și Minerul Costești. În condițiile în care administrațiile locale care susțin aceste cluburi trec printr-o perioadă financiară extrem de grea, acești bani pot asigura o gură uriașă de oxigen.
„Din ce am înțeles, până la 1 octombrie, ar trebui să primim cei 100.000 de lei. Este foarte important să se întâmple asta, mai ales că am achita o bună parte dintre restanțele financiare. Consiliul Județean, sub conducerea președintelui Constantin Rădulescu, este de un ajutor fantastic pentru toate cele trei echipe actuale din Liga a III-a. Indiferent că ele au primar PSD sau PNL. Niciodată, până acum, fotbalul nu a mai primit un sprijin financiar de la CJV”, a explicat reprezentantul unei echipe vâlcene de Liga a III-a.