vineri, aprilie 3, 2020
Fotbal Național

E OFICIAL! Duelul Flacăra Horezu – Astra Giurgiu va avea loc în Treapt! Sărdărescu: „Vor veni cel puţin 2000 de spectatori!”

940Vizualizari

După victoria senzaţională cu FC Argeş Piteşti (2-1), de miercuri, 11 septembrie, Flacăra Horezu o va înfrunta, în şaisprezecimile Cupei României, pe Astra Giurgiu, fostă campioană naţională în sezonul 2015-2016. Prin prisma faptului că echipa finanţată de miliardarul Ioan Niculae e una de top în Liga I, mulţi suporteri ai grupării vâlcene s-au temut că Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. nu vor disputa însă acest meci de gală acasă, dacă posturile TV ar fi fost interesate să-l transmită LIVE, în nocturnă, o facilitate de care stadionul din Treapt nu dispune (încă!).

„Suporterii noştri vor avea prilejul să vadă jucători de top, precum Alibec, Budescu şi Tamaş”

Vineri, 13 septembrie, a venit confirmarea oficială că partida „olarilor” cu Astra Giurgiu se va disputa, până la urmă, la Horezu. Astfel, potrivit afirmaţiilor primarului Nicolae Sărdărescu, FRF a stabilit ca meciul cu echipa antrenată de Dan Alexa să aibă loc marţi, 24 septembrie, de la ora 16.30, în Treapt. Nu este exclus ca duelul să fie totuşi chiar şi televizat!
„Ne bucură enorm că vom juca pe teren propriu cu Astra Giurgiu! Vom înfrunta o echipă foarte tare, care anul trecut a terminat pe locul 5 în Liga I, iar acum se află, de asemenea, pe o poziţie bună în clasament. Mai mult decât atât, recent, fosta campioană naţională a învins-o chiar şi pe CFR Cluj, în meci direct, cu 3-2. Suporterii noştri vor avea astfel prilejul să vadă jucători de top pe stadionul din Horezu (precum sunt Denis Alibec, Constantin Budescu şi Gabi Tamaş, internaţionali ai României, cu multe meciuri în cupele europene) şi să se bucure de un frumos spectacol fotbalistic. Mizăm pe faptul că vor fi cel puţin 2000 de spectatori în Treapt, la meciul cu Astra Giurgiu. În plus, din câte am înţeles, se anunţă şi un număr însemnat de suporteri din partea adversarilor”, a subliniat Sărdărescu.