Fotbal Diverse

Echipa Bârsoiu a câştigat Cupa Stoileşti la fotbal. E incredibil ce jucători a avut în lot: de la Steaua, Chiajna, Poli Iaşi şi Metaloglobus!

990Vizualizari

Un sat mic, precum Bârsoiu, a reuşit, pentru al patrulea an consecutiv, să câştige Cupa Stoileşti la fotbal, competiţie organizată week-end-ul trecut de primarul localităţii, Florin Ionescu (FOTO – în dreapta, alături de preşedintele CJV, Constantin Rădulescu). Echipa reprezentată de Cornel Militaru (care, la 50 de ani, s-a aflat şi el pe teren şi joacă fotbal în fiecare săptămână) a făcut senzaţie în competiţia satelor. Nici nu avea cum altfel, mai ales că în echipă se regăsesc inclusiv jucători care au trecut prin Liga I.
Este vorba, în primul rând, de fraţii Victor şi Claudiu Militaru (copiii lui Cornel Militaru), care, în carieră, au evoluat la cluburi de top, precum, Steaua şi Poli Iaşi. Primul dintre aceştia, Victor, 24 de ani, a bifat inclusiv două meciuri în Liga I, pentru Poli Iaşi, cu antrenorul Ionuţ Chirilă la timonă), iar al doilea, Claudiu (25 de ani) a fost la Metaloglobus. De asemenea, din lotul echipei câştigătoare a mai făcut parte şi verişorul celor doi, Gabriel Beca (care, de asemenea, a trecut pe la Concordia), precum şi Cristi Muşat (fost la Steaua şi Chiajna).
„Competiţia a fost foarte frumoasă. Este pentru a patra oară când reuşim să o câştigăm. Am fost premiaţi chiar duminică, la Ziiua Comunei Stoileşti, când au concertat în localitate mulţi artişti renumiţi, precum Ane Mary, Gelu Voicu şi Emilia Dorobanţu”, ne-a precizat Cornel Militaru.