Fotbal Național

Echipa lui George Popolan, mai bine clasată decât cealaltă grupare vâlceană din Liga a III-a, Flacăra Horezu. „N-o să mă bucur niciodată de răul altuia!”

394Vizualizari

Viitorul Dăeşti a obţinut o victorie mai grea decât s-ar fi aşteptat oficialii echipei, în jocul cu Gilortul Tg. Cărbuneşti, în care gorjenii au fost conduşi cu 3-0, s-au apropiat periculos la 3-2, dar scorul final a fost, până la urmă, 4-2. „Jucătorii noştri mi s-au părut puţin cam timizi la un moment dat! E bine că această partidă s-a încheiat cu un rezultat favorabil, în condiţiile în care şi adversarii au avut câteva ocazii mari şi ne-au dat emoţii. Îmi pare rău de cele două goluri pe care le-am primit, dar mă bucur pentru cele trei puncte câştigate. Îi felicit pe toţi jucătorii pentru acest rezultat pozitiv! La Dăeşti, există un grup de fotbalişti extraordinari, îi susţin şi voi fi mereu alături de ei”, a declarat reprezentantul echipei nou-promovate în Liga a III-a, George Popolan.

Popolan a mulţumit tuturor celor care fac ca lucrurile să meargă bine la Viitorul Dăeşti

După etapa de vinerea trecută, în care Flacăra Horezu a pierdut meciul din deplasare, de la Progresul Pecica (1-3), Viitorul Dăeşti a devenit cea mai bine clasată formaţie vâlceană din Liga a III-a. Dăeştenii au ajuns la 18 puncte, iar horezenii au rămas cu 17. Cu toate acestea, Popolan a ţinut să sublinieze că între cele două reprezentante ale judeţului din ultimul eşalon naţional nu există concurenţă. „Îmi pare rău de eşecul celor de la Horezu, au pierdut în faţa unei echipe foarte bune. De altfel, am şi spus, văzând toate meciurile din Liga a III-a ale grupării noastre, că Pecica a fost cea mai tare adversară. E o formaţie bine organizată, în faţa căreia e foarte greu de câştigat, mai ales în deplasare, unde am jucat şi noi (n.r.: dăeştenii fiind învinşi cu 5-2 de Pecica). Dăeşti şi Horezu sunt singurele grupări din Vâlcea în fotbalul naţional şi n-o să mă bucur niciodată de răul altuia, ci dimpotrivă. Sunt alături de horezeni şi le apreciez întotdeauna rezultatele. Iar asta pentru că voi susţine mereu fotbalul vâlcean, bineînţeles, în limita sportivităţii, cum am făcut-o de când m-am apucat de el, de la 10 ani. În rest, însă, ţin să vorbesc doar strict de echipa noastră. În acest sens, le mulţumesc spectatorilor pentru încurajări, Ambulanţei, Poliţiei Jandarmeriei, firmei Delguard şi, nu în ultimul rând, Consiliului Local şi sponsorilor, pentru faptul că sunt alături de Viitorul Dăeşti, având convingerea că ne vor fi aproape şi în continuare. Să nu uităm că printre sponsori se numără şi Consiliul Judeţean, şi Primăria Municipiului Rm. Vâlcea!”, a adăugat George Popolan.

„Rezultatul de la Pâncota, cu Lipova, 0-4, a fost nedrept! Dar nu în deplasare avem probleme!”

În încheiere, Popolan s-a referit şi la meciul precedent de la Pâncota, cu Şoimii Lipova, unde Viitorul Dăeşti a pierdut drastic, cu 4-0. „Rezultatul e puţin nedrept! Sigur că nu am fi putut să câştigăm, dar, totuşi, nu trebuia nici să pierdem aşa rău. Dacă am fi fructificat cele două ocazii din primele minute ale reprizei secunde, la 1-0 pentru arădeni, scorul putea deveni 1-1 sau chiar 2-1 pentru noi şi probabil că altul era rezultatul final. Dar, asta nu mai schimbă cu nimic lucrurile acum! Nu cred că în deplasare avem probleme, ci cu punctele pierdute acasă. Am stabilit clar la începutul sezonului: target-ul e să câştigăm meciurile de pe teren propriu! Din cele din deplasare, dacă putem aduce ceva – este bine!, dacă nu – nu contează! E inadmisibil să pierzi 9 puncte pe teren propriu, din trei remize şi o înfrângere, cu penultima clasată! Ce pretenţii să emiţi în aceste condiţii?”, a încheiat George Popolan.