duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Județean

Echipamentele primarului Andrei Nicolae le-au purtat noroc jucătorilor din Tomșani. Cătălin Bucă anunță încă două transferuri importante!

542Vizualizari
Andrei Nicolae, primarul din Tomșani, este dedicat trup și suflet echipei de fotbal Unirea Tomșani, de care are grijă să nu-i lipsească nimic. Zilele trecute, liberalul le-a dăruit lui Cătălin Bucă şi colegilor săi noi echipamente de joc. Se pare că acestea le-au purtat noroc pe teren, de vreme ce au reușit să câștige cu scorul de 5-2, împotriva celor de la Lotru Brezoi.
„Meciul a fost la discreția noastră. Domnul primar Andrei Nicolae s-a implicat tot mai mult, a venit cu echipamente noi. E o schimbare în bine! Vreau să mai aduc încă doi jucători, deoarece avem probleme cu lotul. Suntem cam puțini la ora actuală. Înainte de pandemie nu era problemă. Ne trebuie neapărat un atacant și un fundaș. Am jucători buni în vizor, însă e important să le oferim și bani. Din câte am înțeles, Primăria și Consiliul Local vor rezolva și problema indemnizațiilor de efort pentru jucători. E foarte important asta, mai ales că mulți dintre noi venim de departe. E spre bine echipa şi trebuie să aibă susținere din partea tuturor. Nu avem voie să tragem unii hăis și alții cea! Toți pentru unul, unul pentru toți! După meciul cu Brezoi, domnul primar Andrei Nicolae le-a oferit băieţilor o ladă de bere!”, a explicat Cătălin Bucă, jucător la Unirea Tomșani.