joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Edi Țolea (Progresul Măldărești) a semnat cu FC Băbeni. Bucuroiu anunță și alte transferuri! Amicale cu SCM, Sparta și Otăsău…

1.16KVizualizari

FC Băbeni continuă să caute jucători pe care să se bazeze pe viitor și care să crească în valoare în Liga a IV-a. Eduard Țolea, de la Progresul Măldărești, este ultimul transfer realizat de clubul condus de Gheorghe Bucuroiu. La jumătatea acestei săptămâni, miercuri sau joi, FC Băbeni ar putea disputa încă un amical, cu SCM Rm. Vâlcea, iar sâmbătă este programată o partidă cu Sparta Rm. Vâlcea.

“Am încercat să testăm cât mai mult jucători în amicale. Nu ne-au interesat deloc rezultatele, deoarece scopul nostru este să îmbunătățim lotul. Vrem să aducem jucători din zona Horezu, dar și să promovăm copii de la noi. Aș dori să-i felicit, cu acest prilej, pe cei de la ACS Olanu. În amicalul pe care l-am jucat contra lor, am rămas plăcut impresionat de emulația care s-a creat în jurul echipei, de suporteri, de numărul mare de jucători. E ceva frumos acolo și le urez succes în campionat”, a declarat Gigel Bucuroiu, oficialul echipei FC Băbeni.