luni, iulie 13, 2020
Monden

Eduard Irimia (Superkombat) a mers în pelerinaj, la Frăsinei. La întoarcere, promotorul a oprit la Godfather Pub & Coffee, pentru a savura cei mai buni burgeri din oraș

1.07KVizualizari
Eduard Irimia – promotorul Superkombat (unde a organizat cele mai tari şi spectaculoase gale de kickboxing din România și nu numai!) – s-a îndrăgostit definitiv de județul Vâlcea, pe care îl vizitează de fiecare dată când are prilejul, în special, pentru a petrece câteva clipe și a se ruga în tihnă, la Mănăstirea Frăsinei. Aici, la recomandarea bunului său prieten, Marcel Boboc, acesta a găsit un duhovnic care îi alină sufletul și la care revine mereu cu o deosebită reverență și pioșenie. Nașul lui Roberto Boboc (fiul lui Marcel Boboc, fost impresar și vicepreședinte al FR Box) a mers și zilele acestea la lăcașul de cult din comuna Muereasca.

La întoarcere, Eduard Irimia a oprit, așa cum face mereu, la restaurantul Godfather Pub & Coffee, pentru a savura o cafea delicioasă și a savura cei mai buni burgeri din oraș.

Încă de la deschidere, Godfather Pub & Coffee (care e administrat de Nașu Lucian și soția sa, Ella) i-a cucerit pe râmniceni, prin ambianța elegantă, calitatea serviciilor, produsele proaspete și Meniul Zilei foarte gustos și mereu proaspăt, ca la bunica acasă. În această perioadă, dacă vreți să petreceți clipe de neuitat, restaurantul de pe Calea lui Traian, nr. 161, vă așteaptă pe terasa proprie, cu o atmosferă inegalabilă.