miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

EHF a anunţat când va avea loc restanţa dintre Viborg HK şi SCM Rm. Vâlcea, din runda inaugurală a Ligii Europene

69Vizualizari
Marţi, 11 ianuarie, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat data la care va avea loc meciul dintre Viborg HK şi SCM Rm. Vâlcea, din etapa I a Ligii Europene. Aşa cum se cunoaşte, partida trebuia să se joace sâmbătă, 9 ianuarie, dar a fost amânată din pricină că echipa daneză a raportat mai multe cazuri de Covid-19. Oficialii de la Viena au stabilit ca duelul să se dispute duminică, 30 ianuarie, în week-end-ul liber pe plan european, între cele trei etape din tur şi cele trei runde din returul competiţiei.
„Partida cu Viborg HK, din runda inaugurală a Ligii Europene, programată inițial pe 9 ianuarie, a fost reprogramată pentru duminică, 30 ianuarie. Jocul se va desfaşura la Viborg, la ora locală 12.00 (n.r.: ora 13.00, în România)”, a precizat SCM Rm. Vâlcea, pe pagina oficială de Facebook.
De menţionat e faptul că tot în acel week-end se va disputa şi cealaltă restanţă din Grupa D, dintre Chambray Touraine şi Vaci NKSE, care trebuia să aibă loc iniţial sâmbătă, 8 ianuarie. Duelul nu s-a mai jucat din cauza infectărilor cu Covid-19 din tabăra echipei din Franţa. Partida a fost reprogramată de EHF pentru sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora locală 18.00 (ora 19.00, în România).