duminică, mai 9, 2021
Handbal

Elevele lui Florentin Pera n-au mai disputat amicalele din Bănie, dar s-au testat, din nou, de Covid-19. Ce se întâmplă cu turneul din acest week-end, de la Vâlcea?

224Vizualizari
Week-end-ul trecut, SCM Rm. Vâlcea trebuia să participe la un turneu amical în Bănie, alături de SCM Craiova (gazda competiţiei), HC Zalău şi lotul naţional de tineret al ţării noastre. Din cauza pandemiei de Covid-19, meciurile nu au mai avut loc.

Toţi componenţii secţiei de handbal de la SCM, negativi la Covid-19

Înainte de acest turneu, handbalistele vâlcene şi celelalte persoane din cadrul clubului s-au testat iarăşi de Covid-19, iar rezultatele au fost, din nou, negative, aşa cum s-a anunţat pe pagina de Facebook. „Marţi, 28 iulie, componenţii secţiei de handbal s-au prezentat pentru recoltarea probelor necesare testului RT-PCR (Covid 19). Ţinând cont de actualul context epidemiologic asupra societăţii, testele sunt necesare pentru a asigura bunul mers al echipei de handbal, mai ales că sezonul stă să înceapă, iar Liga Campionilor este foarte riguroasă privind aceste aspecte. Ne bucurăm să anunţăm că rezultatele testelor efectuate, atât de grupul de sportive, cât şi de staff-ul tehnic, au fost negative. Responsabilitatea va rămâne pe primul plan la echipa noastră, ne vom pregăti, în continuare, cu multă atenţie”, au transmis oficialii de la SCM Rm. Vâlcea.

HC Zalău, Rapid Bucureşti şi SCM Gloria Buzău, invitate la Vâlcea

În acest week-end, chiar gruparea vâlceană ar trebui să organizeze un turneu de pregătire. Noua ediţie a „Cupei Vâlcii”, la care ar urma să mai participe HC Zalău, Rapid Bucureşti şi SCM Gloria Buzău (care a înlocuit formaţia maghiară Kisvardai), e programat pe 7 şi 8 august. Desfăşurarea competiţiei e incertă, din cauza condiţiilor încă neclare de disputare a meciurilor de handbal în incinta sălilor de sport, în contextul pandemiei de Covid-19.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea