miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

Elevii din Guşoeni au primit cadouri din partea primăriei. Aceştia şi-au luat la revedere de la anul şcolar după un spectacol artistic cu Mickey Mouse, picturi pe faţă şi baloane împletite

157Vizualizari
Luna trecută, copiii din comuna Guşoeni au sărbătorit cum se cuvine finalul de an şcolar. Din iniţiativa primarului Nicolae Concioiu, elevii au primit pungi de cadouri, dar şi cărţi. În plus, cu acest prilej, a avut loc şi un frumos spectacol artistic, în care protagonist a fost Mickey Mouse, îndrăgitul erou de desene animate. De la eveniment, nu au lipsit picturile pe faţă şi baloanele împletite. „Dragi elevi, felicitări pentru finalizarea cu succes a anului școlar! Vă dorim o vacanță de vară fericită, distractivă, mult succes în obținerea de noi cunoștințe și sănătate bună. Ne revedem în noul an scolar!”, au transmis reprezentanţii Şcolii Gimnaziale din Guşoeni, pe Facebook.

„La final de an şcolar, le-am oferit elevilor din localitate cadouri constând în dulciuri şi răcoritoare, iar împreună cu şcoala le-am dat cărţi şi diplome. Nu am făcut absolut nicio diferenţă între cei 70 de elevi din Guşoeni, care să ţină cont de mediile obţinute, toţi au primit aceleaşi premii. Serbările au avut loc în clase, iar noi, cei din conducerea primăriei, am participat la acestea, i-am felicitat pe copii şi le-am acordat cadourile cuvenite. Pe de altă parte, şcolarii au mai primit şi burse în valoare de câte 100 de lei. Am iniţiat această acţiune pentru ca elevii să-şi la revedere cu bucurie de la anul şcolar 2020-2021, care a fost unul foarte greu din pricina pandemiei de Covid-19, ce i-a ţinut pe mulţi acasă, în sistemul online. Părinţii investesc enorm în copiii lor şi vor ca aceştia să înveţe la şcoli cât mai bune, unde să li se asigure condiţii demne de timpurile în care trăim. De aceea, ne zbatem să le oferim cele mai bune condiţii, pentru a-i face să rămână în localitate. Prin măsurile de sprijinire a şcolarilor încercăm să creştem numărul elevilor care învaţă la Guşoeni”, a completat primarul social-democrat Nicolae Concioiu.