vineri, februarie 26, 2021
Fotbal Național

Elevii lui Mangalagiu şi Giurcă au o nouă deplasare lungă, în Timiş, la ACS Ghiroda şi Giarmata Vii. „Dăeşteni, treziţi-vă!”

447Vizualizari

După remiza de sâmbătă, 5 octombrie, Viitorul Dăeşti a ajuns la cel de-al cincilea meci consecutiv fără succes în Liga a III-a. Mai mult decât atât, fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă au uitat complet să mai câştige pe teren propriu, unde au înregistrat trei rezultate de egalitate în ultimele trei meciuri: cu LPS Cetate Deva (1-1), Fortuna Becicherecu Mic (2-2), iar acum, cu CSC Dumbrăviţa (3-3).
În acest moment, campionii Vâlcii din sezonul trecut au 9 puncte în cont şi ocupă locul 9 în Seria a IV-a. În următoarea rundă din Liga a III-a, Viitorul Dăeşti va juca în deplasare, la ACS Ghiroda şi Giarmata Vii. Meciul de pe terenul formaţiei timişene (fostă lideră în clasament, după primele două etape) e programat vineri, 11 octombrie, de la ora 15.00. Cu minus 3 la „adevăr”, formaţia de la Fedeleşoiu are nevoie neapărat să aducă puncte din deplasare, pentru a remedia situaţia şi a nu ajunge în zona inferioară a clasamentului.