Fotbal Județean

Emil Zaharioiu a marcat de 2-1 pentru Oltul Ionești, apoi, a ratat de la 11 metri penaltiul obținut de Narcis Tomescu la scorul de 3-2

628Vizualizari
Emil Zaharioiu (FOTO) s-a implicat total în proiectul Sparta Rm. Vâlcea, unde vrea să câștige titlul județean în acest sezon. În timpul liber, el este și jucător, dar la Oltul Ionești. În meciul de Liga a V-a, disputat pe teren propriu, contra celor de la Atletic Drăgășani, echipa la care evoluează s-a impus cu scorul de 3-2. Trupa din Drăgășani a deschis scorul după primul sfert de oră, dar a fost egalată 10 minute mai târziu, de Bogdan Dumitru. Emil Zaharoiu a transformat penaltiul obținut de echipa sa și a făcut 2-1, rezultat rămas neschimbat până la pauză. A urmat a doua parte a disputei, când Narcis Tomescu a făcut 3-1, printr-o scăriță de toată frumusețea peste portarul advers.
“În minutul 70, Atletic Drăgășani ne-a mai dat un gol, iar scorul a fost 3-2. S-a jucat foarte puternic, pe toată durata partidei. La scorul de 3-2, Narcis Tomescu a obținut un penalti, care a fost bătut de Emil Zaharioiu. De această dată, el a ratat de la punctul cu var, mingea fiind respinsă de portarul Nae Sabău. Chiar a fost un meci foarte greu… Trebuie să recunoaștem asta! În etapa următoare, vom merge la Orlești, unde, de asemenea, ne așteaptă un joc al orgoliilor”, a precizat Alex Ciucă, oficialul echipei Oltul Ionești.