Fotbal Județean

Emil Zaharioiu (FC Băbeni) a explicat decizia pe care mulți nu au înteles-o: Au existat nemulțumiri mari în vestiar. Trebuia să câștigăm la Otăsău!

690Vizualizari
Mulți oameni de fotbal nu au înțeles decizia conducerii clubului FC Băbeni, de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Iulică Dincă. Până la urmă, echipa a obținut 5 puncte în 3 meciuri disputate, dintre care două rezultate de egalitate în deplasare, la CS Mădulari și FC Păușești Otăsău. Deci, în mod normal, Laurențiu Cazan, Bogdan Șurlin și colegii săi plecau cu prima șansă de a-și trece în clasament maxim de puncte în meciurile retur, de pe teren propriu. Emil Zaharioiu, președintele de la FC Băbeni, a explicat decizia greu de înțeles.
„Au apărut nemulțumiri mari în vestiar și am considerat că e mai bine așa, să întrerupem colaborarea. De antrenarea echipei se va ocupa Laurențiu Mutu, urmând ca, din vară, să analizăm situația. Ideea e că trebuia să câștigăm la Păuşeşti Otăsău. După o primă repriză foarte bună, nu am jucat nimic în ceea ce a doua. De aici, au apărut și problemele în vestiar”, a spus Emil Zaharioiu.