duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Erik Lincar l-a luat pe Cătălin Pârvulescu la Turnu Măgurele

409Vizualizari

Proaspăt promovată în eşalonul superior, Viitorul Dăești este foarte aproape de a face un transfer de senzaţie pentru primul sezon de Liga a III-a. Echipa fondată de George Popolan negociază, în această perioadă, cu atacantul Florin Costea (ultima oară, la Atletic Bradu, în Liga a III-a). „Cioară” a fost prezent şi la meciul retur cu Real Bradu, disputat pe 22 iunie, la Fedeleşoiu, pe care campioana Vâlcii l-a câştigat categoric, cu 3-0.
„Au fost într-adevăr unele discuţii cu Florin Costea, dar deocamdată acestea se află doar în stadiu incipient. Sunt doar vorbe, ca să le zic aşa! Până la urmă, nu poţi să ceri unui jucător de Liga I să vină şi să joace în Liga a III-a. Deontologia mea ca antrenor nu-mi permite să fac lucrul acesta. Vom vedea ce va fi!”, ne-a declarat antrenorul echipei Viitorul Dăeşti, Gabriel Mangalagiu.
Celălalt jucător vizat de oficialii de la Viitorul Dăeşti pentru un transfer în această vară, fundaşul central Cătălin Pârvulescu (de la AFC Hermannstadt), a avut o ofertă mult mai bună, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv, de la nou-promovata în Liga a II-a, Turris-Oltul Tr. Măgurele. Săptămâna trecută, acesta şi-a dat acordul pentru a evolua la formaţia din Teleorman, unde a fost dorit cu orice preţ de antrenorul Erik Lincar.