miercuri, iulie 28, 2021
Handbal

Etapele 20 şi 21 din Liga Florilor vor avea loc imediat după Paşti, pe 6 şi 7 mai, tot în Ardeal. Vâlcea le va înfrunta pe Mioveni şi Bistriţa

345Vizualizari
În această săptămână, mai precis în perioada 26 aprilie – 1 mai, la Bistriţa, se desfăşoară meciurile din cadrul primelor patru etape din returul Ligii Florilor (16-19). Astfel, potrivit calendarului stabilit de FRH, rundele sunt programate pe 26 aprilie (luni, după închiderea ediţiei), 27 aprilie (marţi), 29 aprilie (joi) şi pe 1 mai (sâmbătă).
Oficialii Federaţiei au anunţat deja şi când vor avea loc următoarele două etape din acest sezon (20-21), care se vor disputa imediat după Paşte, pe 6 şi 7 mai (joi şi vineri), în două locaţii din judeţul Cluj. Este vorba de Sala „Horia Demian”, din Cluj-Napoca, şi de Sala „Gheorghe Bariţiu”, din Turda. În fiecare dintre cele două zile amintite, se va desfăşura câte o rundă, câte patru meciuri fiind programate zilnic la poalele Feleacului, iar trei şi, respectiv două, la Turda. Unul dintre partidele programate vineri, 7 mai, în cadrul etapei a 21-a (Minaur Baia Mare – Dunărea Brăila) a fost amânat şi va avea loc ulterior.

SCM a câştigat la „masa verde” meciul cu Gloria 2018 Bistriţa, din tur (10-0)

În cadrul acestui turneu, SCM Rm. Vâlcea va disputa două meciuri. Primul va fi cel de joi, 6 mai, de la ora 16.00, cu Dacia Mioveni 2012, care va avea loc la Turda, după care va urma partida cu Gloria 2018 Bistriţa, de vineri, 7 mai, de la ora 18.30. Fiind vorba de un duel mult mai important, acesta a fost programat la Cluj-Napoca şi va fi transmis în direct de TVR 1.
Aşa cum se cunoaşte, meciul tur dintre Vâlcea şi echipa antrenată de Horaţiu Paşca a fost câştigat la „masa verde” de SCM, cu 10-0, după ce la gruparea din Ardeal s-au înregistrat peste 20 de cazuri de Covid-19. Din acest motiv, Gloria 2018 Bistriţa nu a mai putut să participe la turneul desfăşurat la vremea respectivă la Bucureşti.
Practic, prin prisma timpului scurt existent între cele două turnee care se vor disputa în Ardeal, la Bistriţa şi Cluj-Napoca / Turda (doar cinci zile), jucătoarele şi antrenorii nu vor avea parte de prea multă odihnă cu prilejul sărbătorilor pascale.