duminică, aprilie 11, 2021
Diverse

EuroMarket vrea fabrică de sucuri naturale și apă îmbuteliată – la Băbeni

839Vizualizari
Daniel Munteanu, managerul general de la EuroMarket, analizează noi oportunități privind dezvoltarea companiei sale și înființarea de locuri de muncă, în producție. Acesta a anunțat că, în viitorul apropiat, vrea să construiască o fabrică de sucuri naturale în orașul Băbeni. Tot acolo, va fi îmbuteliată și apă naturală, care, mai apoi, va fi comercializată în toată țara.

„Avem apă foarte bună în Băbeni. E coadă mai mereu la izvorul de lângă drumul principal. Aş vrea să fac fabrica de sucuri naturale într-o secţie dezafectată, un fost depozit, unde, înainte de ’89, se vindeau fructe la export. Această clădire e nefolosită de 20 de ani. Am vrut să o cumpăr, dar, deocamdată, nu am reușit să mă înțeleg cu actualii proprietari. Aș dori să fac o zonă foarte frumoasă acolo, cu parcări şi spații verzi. Am multe planuri. Am încercat mereu să-i ajut pe producătorii locali și să le ofer spații de desfacere în lanțurile noastre de supermarketuri. Știu că e foarte greu pentru ei, deoarece au de concurat cu marile companii”, ne-a declarat Daniel Munteanu, proprietarul EuroMarket.

„Mă gândesc câteodată dacă aș putea să dau timpul înapoi cu vreo 10-15 ani. Chiar dacă lumea care privește din exterior vede cât de mare e compania EuroMarket, ideea e că se putea totul mult-mult mai bine. De ce spun asta? La începutul anilor 2000, înainte de a veni în Vâlcea marile companii, gen Kaufland, Lidl etc, am încercat să obțin un credit bancar pentru proiectul meu. Voiam 10 supermarketuri mari în oraș. Dacă aș fi reușit asta, probabil că acum eram deja la nivel național. Adică, intuisem de atunci cât de mult s-ar dezvolta acest gen de magazine. E un mare regret al meu, dar, probabil că, la vremea respectivă, nu am reușit să fiu destul de convingător în relația cu o bancă. Dacă aş fi izbutit să mă extind atunci, sunt convins că, acum, EuroMarket ar fi fost un brand şi în România”, a mai povestit Daniel Munteanu.